Copywriter

Op zoek naar een freelance copywriter?

 

Ga direct naar onze copywriters 

 

Snel en makkelijk de juiste freelance copywriter

Heeft u wervende en commerciële teksten nodig? Dan kan een freelance copywriter u daarbij helpen.

Hij of zij zorgt ervoor dat u uw doelgroep en uw doel bereikt. Met helder geschreven, wervende teksten die de lezer echt raken. Een goede copywriter verdiept zich in uw organisatie, uw producten en diensten en vooral in uw doelgroep. Aan de hand van het beeld dat hierbij ontstaat, kiest hij de juiste toon en stijl voor de communicatie. Van brochure tot webteksten, van nieuwsbrief tot radiocommercial, van SEO-teksten tot short en long copy. 

 

Hoe kiest u een freelance copywriter bij Tekstklik?

copywriters vacature

Bij Tekstklik willen we het graag persoonlijk maken. Zo heeft iedere copywriter bij ons een zeer uitgebreid profiel voorzien van o.a. foto, specialiteiten, vakgebieden, werkervaring en referenties. Ook het uurtarief van de copywriter wordt aangegeven. U kunt zelfs selecteren op 'uurtarief copywriter'. Verder staan alle contactgegevens vermeld waaronder de website en sociale media van de copywriter.

U kunt door de slimme zoekfilters eenvoudig aanvinken wat voor soort copywriter u zoekt. Uit de lijst die overblijft selecteert u een of meerdere freelance copywriters waarvan u denkt dat zij bij u passen. Zij brengen graag offerte uit of verstrekken u nadere informatie over het tarief van de copywriter. U kunt rechtstreeks contact opnemen op basis van de gegevens die staan vermeld op de contactpagina van de copywriter of een mail sturen via het contactformulier op deze pagina. Ook kunt u bijvoorbeeld interessante online copywriters toevoegen aan ‘Mijn selectie’ door op de speciale button te klikken.

Wat doet een copywriter?

Een copywriter is een specifieke reclametekstschrijver die korte commerciële teksten schrijft en in beelden en concepten denkt. Deze teksten zijn bedoeld om een bepaald publiek te informeren en vaak ook te overtuigen. Door goede copywriting wordt uw doelgroep in beweging gebracht.

De zinnen van een copywriter hoeven grammaticaal niet juist te zijn. Als je praat gebruik je immers ook niet in iedere zin de copywriter Amsterdamgebruikelijke grammaticale constructies. Helder en fris praat de copywriter met de doelgroep. Natuurlijk kan een copywriter ook goede teksten schrijven. Daarom combineert hij zijn vak vaak ook met die van tekstschrijver. Want dat hij zeer bedreven is in Nederlandse teksten is een feit.

Wat is een copywriter? 

Snelle teksten schrijven is iets anders dan snel teksten schrijven. Een goede copywriter kan soms een uur over één regel doen. Wat is het doel? Wat raakt mijn doelgroep en daardoor mijn lezer? Dat zijn de vraagstukken voordat een online copywriter aan het schrijven begint.

Het draait om emoties, (zakelijke) belangen en persoonlijke interesses van de doelgroep. Zowel inhoudelijk als op het gebied van schrijfstijl. Het is belangrijk dat de teksten goed aansluiten bij het doel en de doelgroep van uw bedrijf. Teksten die opvallen en het verschil maken. Maar ook indien gewenst teksten die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines, de zogenaamde SEO-teksten. Wilt u meer weten over een SEO-copywriter?

Wat mag u van een freelance copywriter verwachten?

seo copywriter

Een goede copywriter leert uw bedrijf, het product of dienst door en door kennen. Hierdoor kan hij voor u een goede tekst schrijven zodat de campagne perfect aansluit bij het imago van uw bedrijf. Doordat de copywriter uw bedrijf of product zo goed leert kennen, kan hij u daarbij ook goed adviseren.

Bent u misschien specifiek op zoek naar een Copywriter in Amsterdam of Copywriter in Rotterdam? U kunt op iedere gewenste plaats zoeken!

Ik kom er niet uit. Kunt u mij helpen?

Uiteraard! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag met uw zoekopdracht. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 071 - 711 32 87.

 

 

"Wat fijn om een gerichte selectie te maken uit alle freelance copywriters in Amsterdam."

 

 

Bekijk onze copywriters