De professionals

Een goede tekstprofessional nodig?

Ga direct naar onze tekstprofessionals

 

Ons tekstschrijvers-platform maakt het u makkelijk

Met Tekstklik komt u rechtstreeks in contact met alle ervaren tekstschrijvers, copywriters, tekstredacteuren, tekstcorrectoren en vertalers door heel Nederland. Of juist bij u om de hoek. Zonder inschrijving zoekt en vindt u direct ervaren tekstschrijvers en vertalers. Gespecialiseerd en toegankelijk voor iedereen. Ons platform maakt het u makkelijk.

Voor iedere tekst de juiste tekstprofessional.

Wat mag u van ons tekstbureau verwachten? Ga voor meer informatie over hoe wij werken naar de pagina tekstbureau.

Bij Tekstklik heeft u de keuze uit de volgende soorten professionals:

 
copywriter Amsterdam

De copywriter 

Een copywriter is een specifieke reclametekstschrijver die korte commerciële teksten schrijft en in beelden en concepten denkt. De copywriter probeert de lezer in beweging te brengen.

U kunt met de zoekfilters een gerichte plaats selecteren. Veelgevraagde zoekopdrachten zijn o.a. copywriter Amsterdam en copywriter Rotterdam.

De tekstschrijver

Een tekstschrijver schrijft veelal langere teksten. De tekstschrijver informeert de lezer en geeft diepgang aan een tekst. Voor bijvoorbeeld een tekstschrijver Amsterdam of een tekstschrijver Rotterdam vult u eenvoudigweg de juiste plaats en zoekopdracht in. 

De tekstredacteur

Een tekstredacteur bewerkt en herschrijft een bestaande tekst. De tekstredacteur let - naast de juiste taal en spelling - ook op tekstopbouw, stijl en toon. Evenals de tekstschrijver en de copywriter houdt de tekstredacteur rekening met degenen voor wie de tekst is bedoeld. 

De tekstcorrectorcopywriter Groningen

De tekstcorrector let op correcte spelling, grammatica, zinsbouw, interpunctie en passend taalgebruik. De inhoud van de tekst wordt door de tekstcorrector ongemoeid gelaten.

De vertaler

Voor het vertalen van uw tekst kunt u simpel selecteren op soorten tekst, specialiteiten en natuurlijk de taal.

In ons bestand kunt u zoeken naar een vertaler Engelsvertaler Frans / vertaler Duits / vertaler Spaans etc. Staat de gewenste taal er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Ik kom er niet uit. Kunt u mij helpen?

Natuurlijk! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag met uw zoekopdracht naar de voor u meeste geschikte tekstprofessional. 
Wij zijn bereikbaar op 071 - 711 32 87.

 

"Wat fijn om een gerichte selectie te kunnen maken uit alle tekstprofessionals."

 

 

Maak kennis met onze tekstprofessionals