Tekstbureau

Goede teksten nodig?

 

Bekijk direct onze tekstprofessionals 

 

Kijk, vergelijk en kies zelf de juiste tekstprofessional

Wat mag u van ons tekstbureau verwachten? tekstbureau

U kunt er o.a. van opaan dat een tekstprofessional bij ons:

  • getraind is in doelgericht schrijven
  • de (Nederlandse) taal perfect beheerst
  • onafhankelijk is en dus ook objectief schrijft
  • de genoemde ervaring heeft
  • indien gewenst zoekmachinevriendelijk (SEO) schrijft
  • u een zorg uit handen neemt zodat u zich kunt bezighouden met datgene waar u goed in bent!


Wat kan een tekstbureau voor u betekenen? 
Scherpe teksten nodig voor een brochure, persbericht, website of sollicitatiebrief? Een kritische blik nodig op al bestaande teksten? Of een vertaling nodig van juridische stukken, een gebruiksaanwijzing of uw Nederlandse website? Met een professioneel oog behandelen de freelance professionals van ons tekstbureau uw teksten. Om te schrijven, herschrijven, redigeren, corrigeren of te vertalen. Als u omhoog zit met uw teksten, zijn onze Tekstklik-professionals u graag van dienst! 

 

tekstbureauOp ons overzichtelijke platform bepaalt u zélf met welke tekstprofessional u contact wilt opnemen. Immers, uw gevoel met de tekstprofessional moet goed zijn. Met welke professional hebt u een klik? De keuze is aan u. De handige zoekfilters leiden u daarbij naar de voor u meest geschikte tekstprofessional. Al hun contactgegevens staan vermeld zodat zij rechtstreeks benaderbaar zijn. Als wij u hierbij kunnen helpen, mag u natuurlijk altijd contact met ons tekstbureau opnemen. 


Teksten schrijven, een vak apart
Teksten schrijven is niet zo ingewikkeld, het vinden van de juiste woorden daarentegen is een vak apart. Voor alle disciplines geldt dat ervoor wordt gezorgd dat uw boodschap aansluit op de wensen van de lezer. Hierbij wordt de lezer geïnformeerd of overtuigd om een bepaalde actie te verrichten. Bij een goede vertaling is het belangrijk dat er niet een op een wordt vertaald maar dat de betekenis van de tekst ook wordt behouden. Niets zo pijnlijk als een verkeerd geïnterpreteerde vertaling… En zowel voor Nederlandse als vertaalde teksten geldt uiteraard dat zij foutloos geschreven zijn. Als u heel lang aan dezelfde tekst hebt gewerkt, lees je snel over kleine spelfoutjes heen. Met een ervaren tekstcorrector van ons tekstbureau bent u ervan verzekerd dat uw teksten zijn gecheckt op de juiste spelling, grammatica en interpunctie. 


Hoe duur is het om een professional via ons tekstbureau in te schakelen?
De prijzen die tekstprofessionals hanteren, verschillen nogal van elkaar. Een en ander is afhankelijk van de aard van de opdracht en ook van de ervaring van de tekstschrijver. Maar ervaring zegt niet altijd alles. Het gaat ook om de kwaliteit die afgeleverd wordt. Veel professionals hebben een vast uurtarief, anderen werken per woord of spreken van tevoren een vaste prijs af voor de gehele opdracht. U bepaalt dit geheel in overleg met de professional. 


Adviseert uw tekstbureau ook?
Ja, wij helpen u graag met het zoeken naar de voor u meeste geschikte freelance tekstprofessional. Wij zijn bereikbaar op 071 - 711 32 87. 

 

"Reuze snel een betrouwbare tekstredacteur gevonden op Tekstklik. Scheelt me veel tijd!"

 

 

Maak kennis met onze tekstprofessionals