Tekstcorrector

Op zoek naar een tekstcorrector?

 

Vind hier een tekstcorrector 

 

Bent u op zoek naar iemand die uw teksten kan controleren en corrigeren?
Bij Tekstklik hebben wij de juiste freelance tekstcorrector voor u.

Wat doet een tekstcorrector?

tekstcorrector Tekstklik

  • Zorgt voor een prettig leesbare tekst

  • Let op grammatica-, taal- en spelfouten

  • Houdt zicht op opbouw en stijl

  • Verbetert interpunctie

Iedere tekstcorrector heeft een eigen profiel

Tekstklik is een open en fris platform. Wij vinden het belangrijk dat iedere freelance tekstcorrector een herkenbaar gezicht heeft. Daarom heeft elke tekstcorrector een eigen profiel met specifieke kenmerken en kwaliteiten.

Dit maakt het voor u als opdrachtgever makkelijk de meest geschikte corrector te selecteren om uw teksten te laten corrigeren. Zonder in te schrijven kunt u snel en moeiteloos zoeken naar de juiste tekstcorrector. Op ieder persoonlijk profiel vindt u alles over o.a. portfolio, uurtarief, opleiding, specialisme en referenties. Door onze handige zoekfilters vinkt u eenvoudig aan wat voor een soort tekstcorrector u zoekt voor uw te corrigeren tekst. Uit diegenen die overblijven, selecteert u een of meerdere correctoren die bij uw opdracht pasen. U kunt dan direct contact met ze opnemen via hun contactpagina. Ook kunt u uw voorkeuren toevoegen aan ‘Mijn selectie’ door op de button te klikken. Op de pagina de professionals kunt u verder lezen over de verschillende soorten tekstprofessionals.

Waarom uw teksten laten controleren en corrigeren?

correctie tekstPrettig taalgebruik is dé basis om uw verhaal goed te vertellen.
Bij de productie van drukwerk of websites gaat in eerste instantie de aandacht uit naar de vormgeving. De vormgeving is de verpakking.
Uw tekst, de boodschap, komt op de tweede plaats. Dat is zonde. Het is relatief eenvoudig een deskundige uw tekst te laten corrigeren. Niet alleen op spelfouten maar ook op opbouw, stijl en interpunctie.
 

Hoe werkt een freelance tekstcorrector?

De corrector let erop dat uw tekst foutloos is. Niet alleen door de juiste taal en spelling te hanteren, maar ook door de opbouw van uw tekst, de stijl en soms ook de toon in de gaten te houden.
Taalfouten wekken immers ergernis en roepen vragen op bij het lezen. Het doet afbreuk aan uw imago. Een goede tekst moet overtuigen. Het verhaal rondom de boodschap moet pakkend en interessant zijn. Een investering in het juist laten controleren en corrigeren van uw tekst verdient zichzelf snel terug. 

Corrigeren van alle soorten teksten

freelance tekstcorrector

Voor iedere tekst vindt u bij ons een geschikte freelance tekstcorrector. Dat kan zijn voor tekstcorrectie van o.a. uw website, blog, scriptie, boek, brief, nieuwsbrief, sollicitatie, persbericht, drukwerk (brochure/folder), column, artikel, jaarverslag, beleidsstuk of nota.

Ook voor het laten corrigeren van uw scriptie of thesis vindt u bij Tekstklik de juiste tekstcorrector. Ga naar de pagina Scriptie corrigeren voor meer informatie.

Kan Tekstklik u adviseren?

Jazeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag aan een bekwame freelance tekstcorrector door wie u uw teksten kunt laten corrigeren.

U kunt ons telefonisch bereiken op 071 - 711 32 87.

 

"Zelf lees ik over fouten heen, mijn tekstcorrector haalt ze er gelukkig uit."

 

 

Ga direct naar een tekstcorrector