Tekstredacteur

Op zoek naar een goede tekstredacteur?

 

Ga direct naar onze tekstredacteuren 

 

Simpel en snel de juiste freelance tekstredacteur

Bij Tekstklik kunt u gemakkelijk een goede freelance tekstredacteur vinden voor het redigeren (bewerken en herschrijven) van uw teksten. Door de slimme zoekfilters vindt u altijd de juiste redacteur.

Een tekstredacteur van Tekstklik zorgt voor een tekst die:

redacteur tekst
  • consistent en foutloos is geschreven

  • duidelijk op de doelgroep is gericht

  • logisch is van opbouw

  • overzichtelijk is met titels en tussenkopjes

 
 

Iedere tekstredacteur heeft een eigen profiel

tekstklik tekstredacteur

Bij Tekstklik werken we op een open en persoonlijke manier. Bij ons heeft elke freelance tekstredacteur een eigen profiel met uiteenlopende kenmerken waarop geselecteerd kan worden. Zo is een specifieke tektstredacteur goed vindbaar en direct benaderbaar om uw tekst te redigeren. Op het individuele profiel van een tekstredacteur staan o.a. achtergrond, portfolio, uurtarief, opleiding, ervaring en referenties. Tevens zijn alle contactgegevens zichtbaar waaronder ook de website en sociale media van de tekstredacteur. Handige zoekfilters zorgen ervoor dat u een overzicht krijgt met speciaal voor uw redigeeropdracht geschikte tekstredacteuren.

U bepaalt zelf welke tekstredacteuren geschikt lijken om uw tekst te laten redigeren. Hiermee neemt u rechtstreeks contact op om bijvoorbeeld een offerte op te vragen. Een interessante tekstredacteur die u wellicht in een later stadium kunt gebruiken, voegt u eenvoudig toe aan ‘Mijn selectie’. Voor meer informatie over de specifieke kenmerken van de verschillende tekstprofessionals kunt u doorklikken naar de professionals.

 

Wat doet een tekstredacteur voor u?

De tekstredacteur let - naast de juiste taal en spelling - ook op tekstopbouw, stijl en toon. De tekstredacteur houdt tijdens het redigeren van teksten altijd rekening met degenen voor wie de tekst is bedoeld. Hij kan als geen ander ideeën omzetten in duidelijke tekst. Van verzamelde feiten weet hij een goed leesbaar artikel te schrijven. Het ordenen en structureren van informatie is dan ook zijn specialiteit. Als u alleen een tekst wil laten corrigeren op taal en spelling kunt u naar de pagina tekstcorrector.

 

Een tekstredacteur om de hoek?tekstredacteur

Zoekt u een freelance tekstredacteur in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Of is het voor u niet belangrijk waar de tekstredacteur werkt? Bij Tekstklik geeft u het allemaal zelf aan. 

 

Een tekstredacteur filteren op de juiste kenmerken

Met de handige zoekfilters selecteert u een tekstredacteur op referenties, werkervaring, portfolio, uurtarief, specialismen en vakgebieden. Zo kunt u voor iedere klus de meest geschikte tekstredacteuren benaderen en een offerte laten uitbrengen voor uw te redigeren tekst. 

 

Voor iedere tekst die juiste tekstredacteur

Voor het redigeren van alle soorten teksten hebben wij een passende tekstredacteur. Denk aan het redigeren of herschrijven van teksten voor o.a. uw website, advertentie, scriptie, boek, brief, nieuwsbrief, sollicitatie, persbericht, drukwerk (brochure/folder), interview, speech, column, artikel, jaarverslag, beleidsstuk, nota, copy voor sociale media. De tekstredacteur zorgt voor een tekst die goed in elkaar zit en aansluit bij de doelgroep. 

 

Ik heb nog een aantal vragen. Kunt u mij helpen?

Uiteraard! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag met uw zoekopdracht naar de voor u meest geschikte freelance tekstredacteur. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 071 - 711 32 87.

 

 

"Eenvoudig en snel een tekstredacteur gevonden die mijn boodschap duidelijk weet over te brengen."

 

 

Bekijk onze tekstredacteuren