Tekstschrijver

Tekstschrijver gezocht?

 

Bekijk direct al onze tekstschrijvers 

 

Op een eenvoudige manier een goede freelance tekstschrijver vinden.

Op Tekstklik vindt u heel makkelijk een freelance tekstschrijver voor het schrijven van al uw teksten. Door de handige en slimme zoekfilters komt u rechtstreeks in contact met de tekstschrijver die bij u past. 

 

Wat mag u van onze tekstschrijvers verwachten?

tekstschrijvers gezocht

  • Aansprekende, nette en foutloze teksten

  • Informatieve teksten

  • Teksten geschreven in de juiste toon

  • Heldere teksten gericht op de doelgroep

Als wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste tekstschrijver kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag. 

Hoe vindt u bij Tekstklik een professionele tekstschrijver?

tekstbureauTekstklik maakt het graag persoonlijk. Daarom heeft iedere tekstschrijver zijn eigen, uitgebreide profiel bestaande uit foto’s, specialiteiten, vakgebieden, werkervaring en referenties en natuurlijk het uurtarief van de tekstschrijver. Wij vinden het belangrijk dat alle contactgegevens worden getoond waaronder ook de website en sociale media.

Door gebruik te maken van de slimme zoekfilters kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn ten aanzien van de tekstschrijver. Uit de speciaal voor u geselecteerde tekstschrijvers, beoordeelt u zelf met welke tekstschrijver of tekstschrijvers u in contact wilt treden. Deze tekstschrijvers maken graag een offerte voor u of geven u meer informatie over hun achtergrond. Ook het uurtarief van de tekstschrijver kunt u aangeven. Het is daardoor ook mogelijk op 'uurtarief tekstschrijver' te selecteren. 

Zoals gezegd kunt u direct contact opnemen met de tekstschrijver, alle contactgegevens staan immers vermeld op de individuele profielpagina’s. Het is tevens mogelijk om voor u interessante tekstschrijvers toe te voegen aan ‘Mijn selectie’. U kunt dan altijd naderhand de door u zelf geselecteerde tekstschrijvers nog eens rustig bekijken. Voor meer informatie over al onze tekstprofessionals gaat u naar de pagina de professionals.

Waarom een tekstschrijver?

Een tekstschrijver schrijft veelal langere, informatieve teksten. De tekstschrijver informeert de lezer en geeft diepgang aan een tekst. De tekstschrijver houdt altijd rekening met degenen voor wie de tekst is bedoeld. Daarom is het voor de freelance tekstschrijver belangrijk om vooraf met de opdrachtgever te overleggen voor wie de tekst geschreven moet worden en wat er geschreven moet worden. Uiteraard speelt mee in welke vorm er geschreven gaat worden, welke lengte de tekst mag krijgen en voor welk medium geschreven wordt. Een website vraagt natuurlijk om een andere tekst dan wanneer de tekst bedoeld is voor een nieuwsbrief. Het is ook erg belangrijk dat een tekstschrijver de benodigde kennis over het onderwerp heeft. 

Voor alle soorten teksten hebben wij een passende tekstschrijver. Denk aan het schrijven van aansprekende teksten voor uw website, advertentie, scriptie, boek, brief, sollicitatie, nieuwsbrief, persbericht, drukwerk (brochure/folder), interview, speech, column, artikel, jaarverslag, beleidsstuk, copy voor sociale media etc.

Een goede SEO-tekstschrijver

Een SEO-tekstschrijver zorgt ervoor dat uw bedrijf online een hoge positie in Google krijgt. Goede SEO-teksten maken uw site niet alleen beter vindbaar, maar verhogen ook de conversie van uw bezoekers. Goede SEO-webteksten zorgen voor meer bezoekers, wat meer inschrijvingen, offerte-aanvragen of verkopen betekent. Een goede SEO-tekstschrijver voor uw website is onmisbaar als u meer uit het internet wilt halen. Meer weten over wat een SEO-tekstschrijver voor u kan betekenen? Ga dan naar de pagina SEO-tekstschrijver.

Waarop richt een goede tekstschrijver zich?freelance tekstschrijver

Een tekstschrijver is een ware taalspecialist en verstaat de kunst om diverse soorten teksten foutloos te schrijven. Lastige onderwerpen weet hij om te zetten in bijvoorbeeld een toegankelijk, goed leesbaar artikel. Of in een boeiende speech. Op een originele en creatieve manier weet hij de juiste toon te raken bij steeds wisselende onderwerpen. De teksten van een goede tekstschrijver lezen als een trein. Van brochure tot webteksten, van nieuwwbrief tot een radiocommercial, van SEO-teksten tot slogan.

Hoe werkt de tekstschrijver?

De tekstschrijver levert vaak niet in één keer een optimale tekst af. Het eerste concept van de tekst wordt dan ook vaak na overleg met de opdrachtgever nog een keer herschreven, gecorrigeerd en/of bijgesteld. Het eindresultaat is een nette en foutloze tekst waarmee u uw doelgroep op de juiste manier informeert. 

Zoekt u bijvoorbeeld een freelance tekstschrijver in Amsterdam of tekstschrijver in Rotterdam? Of maakt het u niet uit waar de tekstschrijver werkt? Bij Tekstklik bepaalt u het allemaal zelf!

Kan Tekstklik mij adviseren?

Dat doen wij graag. Neem contact met ons op en wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 071 - 711 32 87.

 

"Eindelijk een online tekstschrijver gevonden die mijn teksten slim omzet in SEO-teksten..."

 

 

Ga direct naar onze tekstschrijvers