Vacature Copywriter

Vacature copywriter

 

Ga direct naar onze copywriters 

 

Hoe relaxed zou het zijn als opdrachtgevers u benaderen?

Vacature copywriter

U kunt eindeloos zoeken naar een vacature voor een copywriter maar u kunt het ook omdraaien. In plaats van ‘vacature copywriter’ wordt het ‘copywriter biedt zich aan’. Hoe fijn is dat? Op Tekstklik presenteert u zichzelf op een open en toegankelijke manier. Op uw persoonlijke profiel kunt u alles over uzelf kwijt. Van uw achtergrondinformatie, werkervaring en portfolio tot uw directe contactgegevens en sociale media-links. Door de handige zoekfilters bent u zo eenvoudig te vinden. Wilt u meer weten over copywriters? Ga dan verder naar onze pagina copywriters.

Copywriter gezocht

copywriters vacature

Hoe meer u over uzelf invult des te groter is de kans dat u gevonden wordt door interessante opdrachtgevers. Als een opdrachtgever in Google ‘Copywriter gezocht’ intypt, komt hij al snel uit bij Tekstklik. Hét platform dat tekstprofessionals verbindt met opdrachtgevers. En als u dan als copywriter een uitgebreid profiel hebt op Tekstklik maakt u het de opdrachtgever eenvoudig u te benaderen. 

Freelance vacatures

Tekstklik biedt copywriters een uniek podium om zo de vindbaarheid en zichtbaarheid op internet te vergroten. Naast het aanbieden van dit podium zoeken wij zelf ook actief naar freelance vacatures voor copywriters. Als wij iets interessants voor onze professionals zien, reageren wij direct en bevelen wij geschikte copywriters uit ons bestand aan. Zo hoeft u zelf de markt niet in de gaten te houden, maar doen wij dat voor ú. Hoe relaxed is dat? 

copywriter Amsterdam

Hoe werkt het? 

U maakt een account aan op Tekstklik en begint met het invullen van uw profiel. Besteed hier voldoende aandacht aan. Hoe uitgebreider u over uzelf vertelt, hoe groter de kans is dat u gevonden wordt. Rechtstreeks door opdrachtgevers op Tekstklik, maar ook door de juiste SEO-woorden in uw profiel, bent u weer beter vindbaar op internet. 
Zodra u tevreden bent over uw profiel, sluit u een abonnement af en activeert u uw profiel. 

Samenvattend

U bent als copywriter op zoek naar een vacature, het liefst op freelance basis. Natuurlijk kunt u zelf op zoek gaan maar maak sowieso een profiel aan op Tekstklik en laat zien dat u beschikbaar bent. Zo zien potentiële opdrachtgevers direct wat uw ervaring is, welk uurtarief u hanteert, welke specialiteiten u heeft, wat uw achtergrondinformatie is en misschien nog wel het meest belangrijk; hoe hij rechtstreeks met u in contact treedt. 

Vragen?

Twijfelt u nog of hebt u vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 071 - 711 32 87 of via ons e-mailadres info@tekstklik.nl. 

 

 

 

"Lang gezocht naar vacature copywriter. Nu een profiel op Tekstklik en heel tevreden."

 

 

Bekijk onze copywriters