Vertaler

Een goede vertaler nodig?

 

Bekijk direct al onze vertalers 

 

Bent u op zoek naar een freelance vertaler? 

Op Tekstklik is het heel eenvoudig om de juiste vertaler te vinden. Kijk op onze site, kies met de handige zoekfilters geschikte vertalers en vergelijk deze met elkaar.

U neemt vrijblijvend, direct contact op met de vertaler zonder eerst een account aan te maken. 

Bij ons vindt u o.a. vertaler Engels / vertaler Frans / vertaler Duits / vertaler Spaans. Staat de gewenste taal er niet bij? U kunt ons altijd bellen, wij helpen u namelijk graag met uw zoekopdracht naar een goede vertaler. Uiteraard zonder enige verplichting. 

 

In 4 stappen naar de juiste freelance vertaler

tekstschrijvers gezocht

  • Een zoekopdracht invullen

  • Taal en vakgebied kiezen

  • Interessante vertaler(s) selecteren

  • Direct contact opnemen

 

Alle vertalers hebben een uniek en persoonlijk profiel

vertaler EngelsTekstklik is een open en fris platform. Een platform met een gezicht waar mensen werken die u graag behulpzaam zijn. Iedere vertaler presenteert zichzelf op Tekstklik met een uitgebreid profiel. Het profiel is opgebouwd uit meerdere kenmerken waarop u met handige zoekfilters kunt selecteren.

Zo is een specifieke vertaler makkelijk vindbaar. 

De individuele kenmerken zijn opgebouwd uit achtergrondinformatie, uurtarief, opleiding, werkervaring en portfolio. Alle contactgegevens staan vermeld zodat u ook meteen in contact kunt treden met de vertaler.  Door gebruik te maken van een of meerdere zoekfilters ontvangt u een overzicht met geschikte vertalers. Vervolgens kunt u een of meerdere vertalers benaderen. Zij geven u graag een offerte maar kunnen natuurlijk ook meer toelichting verstrekken over de te verrichten opdracht. Voor u interessante freelance vertalers kunt u toevoegen aan ‘Mijn selectie’. Zo kunt u - als u in een later stadium terugkomt - uw vertalers nog eens bekijken. 

 

Freelance vertaler nodig?

Bij Tekstklik kunt u terecht voor diverse soorten vertalers. Heeft u vertaalwerk in bijvoorbeeld het Engels, Frans, Spaans of Italiaans? Bij Tekstklik kunt u precies aangeven naar wat voor soort vertaler u op zoek bent met specifieke kenmerken.

De zoekfilters van Tekstklik doen voor u het werk. Hebt u tevens behoefte aan een goede tekstschrijver of copywriter, ga dan naar onze pagina de professionals.

 

Een vertaler persoonlijk ontmoeten

vertaler Duits

Vindt u het fijn om samen te werken met een vertaler die bij u uit de buurt komt zodat u ook een keer persoonlijk kennis kunt maken? Dat is geen probleem. Zoekt u bijvoorbeeld een vertaler Spaans of Frans in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Of wilt u een vertaler uit Friesland? Bij Tekstklik kunt u het allemaal zelf aangeven. 


Vertaler voor alle soorten tekst

Wilt u medische teksten laten vertalen of moet uw proefschrift worden omgezet in het Engels? Van verpakkingen tot juridische stukken, van een gebruiksaanwijzing tot een jaarverslag voor een internationaal bedrijf. Voor alle soorten teksten hebben wij een passende vertaler. 

 

Kunt u mij adviseren?

Natuurlijk! Wij helpen u graag met uw zoekopdracht naar de voor u meest geschikte freelance vertaler.

U kunt ons telefonisch bereiken op 071 - 711 32 87.

 

"Tekstklik heeft mij aan een prima beëdigd Italiaans vertaler geholpen...pronto!"

 

 

Maak nu kennis met onze vertalers