Vertaler Engels

Een goede vertaler Engels nodig?

Ga nu naar onze Engelse vertalers

 

 

Hoe vind ik een vertaler Engels?
Op Tekstklik zoekt u eenvoudig naar een Engelse vertaler. Met de handige zoekfilters kunt u precies aangeven over welke kwaliteiten de vertaler Engels moet beschikken. U kunt direct de vertaler - die aan uw wensen voldoet - benaderen, zonder tussenkomst van Tekstklik. Alles met als doel snel en correct de juiste Engelse vertaling geleverd te krijgen.  
Heeft u hierover vragen? Wij helpen u graag! Voor meer gegevens over de vertalers klikt u door naar onze overzichtspagina vertaler.vertaler Engels

Waarop kunt u een Engelse vertaler selecteren?
U selecteert o.a. op vakgebieden, soort teksten, uurtarief, trefwoorden, portfolio en referenties. Zo kunt u precies degene benaderen die bij uw te vertalen tekst past. En ook dat is simpel; alle contactgegevens van de vertaler staan vermeld zodat u rechtstreeks contact kunt opnemen. 

Een vertaler Engels uit uw omgeving
Veel opdrachtgevers vinden het prettig om iemand voor een eerste gesprek persoonlijk te ontmoeten. Een vertaler die dichtbij werkt, kan dus handig zijn. Ook daarop kunt u selecteren. U vult een plaats in en de vertaler die het meest dichtbij werkt, staat bovenaan. Als uw opdracht ook via de mail uitgevoerd kan worden, vult u uiteraard geen plaats in en maakt u gebruik van alle andere zoekfilters.  

Een betrouwbare Engelse vertaler voor zakelijke teksten
Het is altijd verstandig om met een bekwame vertaler te werken als u verzekerd wilt zijn van kwalitatief hoogwaardige teksten waarin de juiste nuances zijn aangebracht. De Engelse vertaling moet gedegen in elkaar steken en mag sowieso niet tot misverstanden leiden met alle negatieve gevolgen van dien. Naast het verzorgen van een vertaling van uw Engelse tekst, herschrijft de vertaler deze dus indien nodig ook.Engelse vertaler

Voor welke opdrachten gebruik ik een Engelse vertaler? 
Ieder document kunt u uiteraard in het Engels laten vertalen. Van websiteteksten tot gebruiksaanwijzingen. Van jaarverslag tot uw persoonlijk curriculum vitae en officiële documenten. Maar het is ook verstandig om uw speech, interview, boek of sollicitatiebrief indien nodig door een Engelse vertaler te laten vertalen. Met een Tekstklik-vertaler bent u ervan verzekerd dat uw Engelse teksten correct vertaald worden voor uw doelgroep; met andere woorden de boodschap wordt afgestemd op uw publiek. Uiteraard met kennis van de verschillen in woordgebruik, grammatica en spelling. 

Of bent u op zoek naar een vertaler Frans / vertaler Duits / vertaler Spaans?

Het lukt mij niet de juiste vertaler Engels te vinden….
Dat kan natuurlijk. En daarom moet u in dat geval contact met ons opnemen. Wij raden u graag aan welke Engelse vertaler waarschijnlijk het best bij u en uw zoekopdracht past. U kunt ons telefonisch bereiken op 071 - 711 32 87 of via e-mailadres info@tekstklik.nl.

 

"Erg handig om voor verschillende vertalingen, steeds andere Engelse vertalers te gebruiken..."

 

 

Bekijk onze vertalers Engels