Vertaler Frans

Zoekt u een bekwame Franse vertaler?

Ga meteen naar onze vertalers Frans 

 

Heeft u een professionele vertaler Frans nodig?


Op Tekstklik vindt u eenvoudig Franse vertalers voor diverse opdrachten. Met ons handige zoeksysteem kunt u makkelijk zoeken en rechtstreeks contact opnemen met een Franse vertaler die u aanspreekt. Uiteraard wordt uw te vertalen tekst professioneel vertaald, rekening houdend met de doelgroep en boodschap die u wilt overbrengen. Tevens kunt u een Franse vertaler inschakelen om uw Franse teksten te laten controleren op grammatica, spelling en zinsopbouw. 

Meer algemene informatie over onze vertalers vindt u op de pagina vertaler. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Franse vertaler

Franse vertalers met eigen specialismen? 

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vertalers. Op de ‘uitgebreid zoeken-pagina’ kunt u het gewenste specialisme aanvinken. Een medische vertaling vraagt immers om een andere Franse vertaler dan wanneer het gaat om bijvoorbeeld een juridische of een commerciële vertaling. Het is dan ook verstandig om een Franse vertaler te selecteren die bekend is met uw vakgebied. 


Iedere vertaler Frans heeft een persoonlijk profiel
Onze freelance vertalers kunt u selecteren door gebruik te maken van de vele zoekfilters. Naast het specialisme in vakgebieden, kan o.a. ook geselecteerd worden op soorten tekst, uurtarief en trefwoorden. De Franse vertaler die aan uw selectiecriteria voldoet kunt u vervolgens bekijken op referenties, opleiding en portfolio. Met de vertalers waarin u geïnteresseerd bent kunt u eenvoudig rechtstreeks contact opnemen. Alle directe contactgegevens staan namelijk op het individuele profiel vermeld. Tekstklik zit er dus niet tussen. Voor de opdrachtgever - u dus - is ons platform open en vrij toegankelijk. 
Een Franse vertaler bij u uit de omgeving
Naast de eerdere genoemde selectiecriteria kunt u ook zoeken op de omgeving waar de Franse vertaler vandaan moet komen. Veel mensen vinden het fijn om een vertaler eerst persoonlijk te ontmoeten alvorens de opdracht te verstrekken. Klikt het en wilt u uw te vertalen teksten toevertrouwen aan de Franse vertaler? Dan gaat de freelance vertaler graag voor u aan de slag! Hoe handig als daarvoor geen lange afstanden voor hoeven te worden afgelegd. Op Tekstklik kunt u zoeken op Amsterdam of Rotterdam maar natuurlijk ook op Groningen of Maastricht. Aan u de keuze!vertaler Frans


Wat mag ik van een Franse vertaler verwachten? 
Een professionele vertaler beschikt over een uitgesproken taalgevoel. Uw Nederlandse teksten worden niet woord voor woord vertaalt maar er wordt goed gelet op de inhoud van de tekst. De vertaler ziet uw tekst niet als losse woorden maar weet ook waar het over gaat en voor wie de vertaling is bedoeld. Sommige woorden of uitdrukkingen kunnen niet altijd letterlijk vertaald worden. Een goede vertaler houdt hier rekening mee en omschrijft het dusdanig dat de betekenis toch hetzelfde blijft. 


Welke vertalingen verzorgt een Franse vertaler? 
Voor alle soorten teksten kunnen wij u helpen aan een bekwame Franse vertaler. Denk hierbij aan het vertalen van uw website, boek, brief, sollicitatie, interview, speech, column, artikel, nieuwsbrief, persbericht, drukwerk (brochure/folder), jaarverslag, beleidsstuk, copy voor sociale media etc. Te veel om op te noemen eigenlijk...

Wellicht kunnen we u ook helpen met een vertaler Engels / vertaler Duits / vertaler Spaans.

Ik vind het lastig, kunt u mij helpen?
Zeker als u zich niet dagelijks bezighoudt met het vinden van een goede Franse vertaler, kan het best moeilijk zijn om de juiste professional te vinden. Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat u contact komt met geschikte Franse vertalers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 071 - 711 32 87.

 

"Met een goed gevoel mijn website in het Frans laten vertalen. Trots op de professionele uitstraling van mijn site!"

 

 

Maak kennis met onze vertalers Frans